Assessorament en formació

Patronal catalana Cecot - Assessorament en formació
Eulàlia Martínez

Eulàlia Martínez

 

Llicenciada en Pedagogia per l'UB, Màster en Direcció de RRHH a les organitzacions, Postgrau en Direcció d'Empreses i Postgrau en Qualitat a la Formació a l'UB. Programa Jo Directiva a Esade. Membre del Consorci per la Formació Contínua a Catalunya. Membre de la Comissió del Pla de desenvolupament de polítiques actives del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Membre de la Comissió de Formació paritària sectorial del sector del Metall a Catalunya, Membre de la Comissió Mixta de Seguiment dels plans de formació de les Industries Químiques de Catalunya, Membre del Consell de Formació Professional de Terrassa i del Projecte d'Integració de la Formació Professional. Representant de Cecot en el Foro d'experts de Formació bonificada de la Fundación Tripartita para la formación en el empleo.


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

- Assessorament integral en Plans de formació i finançament

- Sistema de bonificació de la formació contínua a les empreses

- Desenvolupament de programes formatius

- Accions de formació a mida per a les empreses: In company training.

- Formació ocupacional per a treballadors/es desocupats/ades

- Formació de reciclatge per a treballadors/es en actiu

- Formació del contracte per la formació

- Metodologies de formació

- Organització de Jornades formatives

- Oferta de Màsters i postgraus

- Organització de Seminaris

- Formació de perfeccionament: normatives i legislació específica, novetats laborals i fiscals, darreres tendències en direcció d’empreses i, d’altres formacions específiques de les diferents àrees d’interès empresarial.