Comerç

Mercè Clavel

Mercè Clavel

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster per ESADE (1984). Assessora Tècnica Comercial pel Consell de Cambres de Catalunya (1985).  Postgrau a la Universitat Oberta de Catalunya: E-Marketing i E-Commerce i Community Management (2013).

La seva trajectòria professional ha transcorregut, des de fa més de 25 anys, dins del món de la consultoria estratègica de territori i empresarial, creant empresa pròpia a Lleida i a Barcelona, amb l’objectiu d’assessorar en profunditat sobre marketing i retail per empreses de diferents sectors de l’economia productiva, tant en l’àmbit públic com privat.

Compagina la seva activitat de consultora amb la docència, impartint cursos i seminaris i participant de ponent en diferents fòrums empresarials. També imparteix docència en el Grau de Comerç i Distribució a ESCODI Escola de Comerç i Distribució - Universitat del Retail a Terrassa. Així mateix porta a terme projectes d’investigació i de direcció de projectes universitaris en la mateixa escola adscrita a la Universitat de Barcelona.

 


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

- Servei d’assessorament sobre nous negocis comercials.

- Consulta sobre re-enfocs de comerços.

- Recomanacions sobre gestió del punt de venda.

- Consell sobre noves ubicacions comercials.

- Orientació sobre comunicació, dinamització i promoció de l’empresa de comerç.

- Contrastar idees de restyling d’establiments comercials.

- Informació sobre aspectes claus normatius de comerç.

- Ajuts i subvenció al comerç.

- Documentació sobre finançament públic i avals pel comerç.

- Altres aspectes d’assessorament vinculats en el món actual del retail.