Caixa Enginyers

Joan Roca Royo, Director oficina

Joan Roca Royo, Director oficina

 

Com a emprenedor-emprenedora i autònom-autònoma, coneixem els reptes als quals t'enfrontes diàriament i la necessitat d'adaptar-te a un entorn canviant. Caixa d'Enginyers t'ofereix els productes i serveis financers que necessites perquè puguis dur a terme els teus projectes professionals i personals.


L'acord que ofereix la Cecot i Caixa d'Enginyers vol apropar els productes i serveis financers per als autònoms a través d’una gestió personalitzada, amb l'objectiu que els nostres associats puguin exposar directament les seves necessitats financeres, contribuint així, a la millora de la competitivitat empresarial.
 

Caixa d'Enginyers, l'Entitat dels professionals


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

Com a emprenedor i autònom, coneixem els reptes als quals t'enfrontes diàriament i la necessitat d'adaptar-te a un entorn canviant. Caixa d'Enginyers t'ofereix els productes i serveis financers i asseguradors que necessites perquè puguis dur a terme els teus projectes professionals i personals.

De forma destacada, et convidem a que coneguis el seu servei d'assessorament en 
GESTIÓ PATRIMONIAL, perquè inverteixis els teus recursos de manera eficient amb especialistes certificats.

Impulsa el teu negoci amb finançament a l’altura de les teves necessitats, com per exemple amb el 
Préstec ECO Professional  perquè puguis millorar l’eficiència energètica de la teva empresa de forma responsable.

Accedint a 
SOLUCIONS PROFESSIONALS  podràs consultar totes els avantatges de treballar amb Caixa d’Enginyers.

Sobre Caixa d'Enginyers
 
Caixa d'Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que ofereix serveis i productes financers i asseguradors als seus socis, i que aporta valor sostenible en els àmbits financer, professional i personal. El soci és, a la vegada, client i propietari de l’Entitat, motiu pel qual ens permet oferir avantatges addicionals establint relacions basades en l’ètica, el compromís i la confiança.