RETAILcat suma la Fundació Comerç Ciutadà al seu projecte

Fotografia de JC Calbet i Maria Costa

La Fundació representa els eixos comercials de les ciutats de Tarragona, Olot, Figueres, Granollers, Mataró, Sabadell, Vic i Terrassa.

15/05/17

• RETAILcat ja representa més del 30% dels establiments i el 50% dels treballadors de retail a Catalunya.
 
• Fundació Comerç Ciutadà, abanderada de l’impuls dels BID’s a Catalunya compta entre els seus associats amb alguns eixos com Terrassa Centre que ja funcionen amb sistemes similars als Business Improvement Districts.
 
RETAILcat, l'organització empresarial representativa del sector retail de Catalunya fundada poc menys de tres mesos enrere, suma un nou i representatiu soci al seu projecte, la Fundació Comerç Ciutadà que s'incorpora amb ànim de contribuir als objectius de RETAILcat de modernitzar el comerç català, impulsar el retail actual i de futur a casa nostre i, influir en les polítiques comercials i urbanístiques que assegurin la seva competitivitat.
 
La Fundació Comerç Ciutadà, amb seu a Figueres, però amb àmbit d'acció a tot Catalunya, Tarragona, Olot, Figueres, Granollers, Mataró, Sabadell, Vic i Terrassa, és abanderada al territori català de la promoció dels BID's, Business Improvement Districts – model d'organitzacions de promoció públic-privada per a la gestió de zones amb altes concentracions de negocis- i, també, d'iniciatives innovadores al comerç de proximitat com els comptadors mòbils de persones, que permeten a les zones comercials a peu de carrer 
disposar de dades de pas de visitants, igual que tenen els centres comercials.
 
Amb la incorporació de la Fundació Comerç Ciutadà, RETAILcat representa ja més de 32.000
establiments de retail repartits per tot el territori català (més del 30%%), que donen feina a
236.300 persones, el 50% dels treballadors del retail de Catalunya. En el seu conjunt, a més, els membres de RETAILcat, Barcelona Oberta, Cecot Comerç, Comertia, Fundació Barcelona Comerç i Fundació Comerç Ciutadà representen més del 7% del PIB català.
 
Fotografia: Joan Carles Calbet, president de RETAILcat i Maria Costa, presidenta de la Fundació Comerç Ciutadà i Gerent de Comerç Terrassa Centre
 
 
+info: RETAILcat – Premsa: Susanna Cuadras. Tel. 647365640 / comunicacio@retailcat.org