La Generalitat i la Cecot sumen esforços per donar visibilitat i representativitat a les empreses comercials catalanes

Fotografia: Puig, Garrofé al centre després de signar el conveni

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha signat aquest migdia un conveni de col·laboració amb la Cecot per impulsar un Pla d'Actuacions 2015 de l'entitat adreçat a donar visibilitat i representativitat a les empreses comercials.

29/06/15

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha signat aquest migdia un conveni de col·laboració amb el secretari general de la Cecot, David Garrofé, per al desenvolupament del Pla d’Actuacions de l’entitat previst per al 2015.

L’objectiu d’aquest conveni és donar compliment a l’objectiu compartit per la Generalitat i la Cecot de potenciar la visibilitat i representativitat de les empreses comercials de Catalunya. Cap aquest objectiu està orientat el pla d’actuacions 2015 de l’entitat que preveu entre d’altres accions, l’organització de la 13a Jornada de Comerç, sessions informatives (amb conferències i demostracions) sobre noves tendències en l’àmbit del comerç i sobre les àrees que afecten la gestió empresarial dels comerços, i tallers formatius en xarxes socials (Facebook Inspiration, Pinterest i Instagram, Google i Youtube). Totes aquestes activitats estaran gestionades per la Comissió de Comerç i Consum de la Cecot, que presideix Cristina Escudé.

Així mateix, el pla d’actuacions inclou l’organització d’actes per a la promoció i el reconeixement de l’excel·lència empresarial en el sector comercial (com el Reconeixement al comerç més dinàmic en el marc de la 21a Edició de la Nit de l’Empresari de la Cecot), el servei gratuït d’assessorament per als associats, i campanyes sectorials de dinamització del comerç a la ciutat de Terrassa.

Aquest pla d’actuacions representa un pressupost total de 108.896,97 euros. La Generalitat, mitjançant el CCAM, col·laborarà amb una aportació de fins a 40.000 euros. D’altra banda, el CCAM contribuirà a la difusió de les accions del pla a través del seu web, del butlletí electrònic, i de les xarxes socials.

La Fundació Cecot Innovació és una institució sense afany de lucre que té com a objectius, entre d’altres, impulsar i fomentar el dinamisme del sector del comerç a través d’activitats de formació, informació, difusió i intercanvi d’experiències.

De la seva banda, la Generalitat, mitjançant el CCAM, té per objectiu l’impuls i la promoció dels sectors del comerç, de la moda i de l’artesania per tal de promoure’n el desenvolupament i la modernització, i l’impuls de les accions de foment i desenvolupament del comerç i els serveis a Catalunya.

 

Documents relacionats