Paco Hoya nou president del Cercle Cecot de Joves Empresaris

Paco Hoya nou president del Cercle Cecot de Joves Empresaris

Fotografia d'Hoya amb membres de la nova Junta Directiva

La nova Junta Directiva destinarà esforços a continuar incrementant la cohesió entre els seus membres i a establir ponts de reflexió i d'intercanvi amb altres agrupacions de joves empresaris.

29/01/18 · Cercle de Joves Empresaris


Paco Hoya, soci director d’Hoya Correduría de Seguros, ha estat escollit president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, en substitució de Santi Fontseca, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova Junta Directiva com a vicepresident.

 

El canvi de presidència va tenir lloc durant l’última reunió del Cercle a finals de desembre on Hoya va tenir unes paraules d’agraïment a la feina feta pel president sortint, Santi Fontseca.

 

Paco Hoya, diplomat en Mediació d’Assegurances, va iniciar la seva etapa professional el 1991 com a responsable de contractació a diferents Companyies d'Assegurances a Catalunya. Actualment és soci director d'Hoya Correduria de Seguros, des del 1997, i compagina la seva activitat professional amb tasques de representació empresarial. Éspresident de l’ACCA, Associació Catalana de Corredors i Correduries d’Assegurances i de la Fundación Sanos. Participa com a vocal, de la Junta Directiva de la patronal Cecot i de l’Autcat, Organització d’Autònoms de Catalunya, on va ser president entre el 2014 i el 2017. Des de l’any 2011 forma part del Consell Assegurador de la Generalitat i és membre del Consell Assessor de Liberty Seguros, SA.

 

L’entrada en vigor del canvi de presidència s’ha fet efectiu amb el canvi d’any i Hoya va presidir dimecres passat la seva primera Junta del col·lectiu de joves empresaris de la Cecot on van quedar constituïdes vuit comissions de treball, totes elles dirigides a estructurar un espai de netwoking entre el col·lectiu d’empresaris i empresàries joves i un marc de cooperació i participació d’aquest col·lectiu en bé del benefici dels entorns més propers on desenvolupen l’activitat empresarial, i amb la vista posada en ajudar a la cohesió social.

 

Hoya ha recordat que “ser del Cercle significa comprometre’s amb valors com el treball en equip, el respecte a totes les opinions i la inquietud en l’adopció de la innovació en la cultura d’empresa i, fins i tot, a nivell particular. Fem que totes les activitats que impulsem passin necessàriament per millorar la societat i l’entorn més proper tenint en compte aquests valors. Així que qualsevol jove empresari o directiu que comparteixi aquests valors té cabuda al Cercle”. 

 

El nou president del Cercle de Joves Empresaris ha destacat la tasca que desenvoluparà la Comissió d’Estatuts per tal de poder establir canals, d’una banda, amb nous emprenedors i emprenedores i, de l’altra, mantenir i reforçar els punts de trobada amb aquells/es membres que, en arribar als quaranta-cinc anys, han de deixar el Cercle. “Hem compartit valors, activitats i s’han generat vincles molt interessants que considerem important mantenir, encara que sigui en un nou marc de relació”, explica Hoya, “l’experiència d’exmembres pot aportar i enriquir les activitats del Cercle, complementant punts de vista sobre temes d’actualitat i que ampliaran aquesta diversitat d’opinions que, entenem, ajuda a l’anàlisi o reflexió de qualsevol aspecte que vulguem tractar”.

 

La nova Junta planteja la nova legislatura com període per esdevenir un altaveu, i alhora ser receptors actius, d’aspectes que ocupen i preocupen els directius i empresaris joves més enllà del seu dia a dia empresarial. El Cercle impulsarà activitats relacionades amb l’esport, la cultura, la solidaritat, etc. que fomentin la cohesió del grup per poder establir relacions i incrementar les col·laboracions entre empreses. Temes com l’aplicació i implementació de noves tecnologies, tendències en gestió empresarial, reflexions en profunditat sobre lideratge, etc.  marcaran un programa de formacions i d’intercanvi de know how entre els propis membres però també amb tercers i és en aquest punt que la nova Junta es planteja establir ponts de contacte amb altres organitzacions de joves empresaris per poder establir canals d’intercanvi i col·laboració. 

 

 

La configuració de la nova Junta Directiva del Cercle de Joves és:

President

PACO HOYA - HOYA MUÑOZ CORREDURIA DE SEGUROS, S.L

 

Vicepresident

SANTIAGO FONTSECA - DFUSIO.COM

 

Vicepresidenta 2a

MERITXELL PEREZ - CORTES I PEREZ

 

Tresorer

CARLOS LÓPEZ – LÓPEZ ORÚS

 

Vocals

JAVIER VIÑAS - INNOVA EXPERTS GROUP

NÚRIA BETRIU - PASTISART,  S.A.

SANTI SANCHEZ - SENSOMEC, S.L.

ALBERT TEIXIDÓ - SENSOCAR, S.A.

IGNASI CUSIDÓ - LAMPLIGHTING

XAVIER MARTIN - ILIMIT

MARTA CAMPOS - BRECAMP, S.A.

JOAN JOSEP VALDIVIESO - MC DONALD'S TERRASSA

ANTONIO OLEA - TALLERES SANTA EULALIA, S.L.

POL A. FANTOBA - LÚCID PRODUCT AGENCY

PAU DURAN - DURAN ARQUITECTES, S.L.P.

MARTA MARÍN - ADECCO

 

Enllaç amb exmembres del Cercle

DANIEL PUENTE - DSL PROJECTES, S.L.

 

 

Les comissions que van quedar constituïdes a la primera reunió de Junta Directiva són:

 

Comissió de Comunicació

Dirigeix: Pol A. Fantoba

 

Comissió de Noves Incorporacions

Dirigeix: Pau Duran

 

Comissió d’Estatuts

Dirigeix: Meritxell Pérez

 

Comissió de Paritat i Igualtat

Dirigeix: Núria Betriu

 

Comissió Institucional

Dirigeix: Paco Hoya

 

Comissió d’Innovació

Dirigeix: Xavier Viñas

 

Comissió d’Activitats

Dirigeix: Santi Sánchez

 

Comissió Esportiva i d’Aproximació al Soci

Dirigeix: Albert Teixidó

 

 

Elecció de nova presidència

Els membres del Cercle han de tenir menys de 45 anys i ser empresaris/es o alts executius/ves d’empreses associades a la patronal Cecot. Segons els seus estatuts, podrà ser President/a electe del Cercle, tot/a membre de la Junta Directiva que ho hagi estat per un període mínim d’un any. El període de mandat del president, serà d’un màxim de dos anys naturals i l’elecció del nou president es fa mitjançant proposta de l’actual a la Junta Directiva, que l’haurà d’acceptar. Posteriorment, la Junta Directiva comunica la proposta de nomenament al Comitè Executiu de la Cecot.

Documents relacionats