Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Següent pàgina  
 • Quo Vadis Catalunya amb el Sr. Josep Enric Millo

  Data
  06/11/2012
  Hora
  12:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  Trobada amb el portaveu del Partit Popular de Catalunya al Parlament, Sr. Josep Enric Millo que ens exposarà les propostes de Govern del seu partit de cara a la propera legislatura. L'acte serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot.

  Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic forum@cecot.org o bé, al telèfon 937361109. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Fòrum: Quo vadis Catalunya amb el Sr. Francesc Homs

  Data
  22/10/2012
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant pau, 6, de Terrassa

  El Fòrum Cecot organitza sota el lema "Quo vadis Catalunya" un seguit de trobades amb els representants dels principals grups polítics per tal que ens exposin les seves propostes de Govern de cara a la propera legislatura.

  El primer convidat és el Sr. Francesc Homs Molist, vicesecretari general d'Estratègia de Convergència i Unió.

  L'acte, que serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot, tindrà lloc el dilluns 22 d'octubre de 2012, a les 19.00 hores, a la seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa.

  També han estat convidats el Sr. Pere Navarro, primer secretari del PSC; la Sra. Alicia Sánchez Camacho, presidenta del PP a Catalunya, i el Sr. Oriol Junqueras, president d'ERC. Properament rebreu la convocatòria per aquestes trobades.

  Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic forum@cecot.org o bé, al telèfon 937361109. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Situació econòmica del país i perspectives futures

  Data
  24/07/2012
  Hora
  12:00 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Situació econòmica del país i perspectives futures", a càrrec del Sr. Álvaro Nadal, cap de l'Oficina Econòmica del President del Govern*. L'acte serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot.

  Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic forum@cecot.org o bé, al telèfon 937361109. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció. Es prega puntualitat.

  *L’Oficina Econòmica és la unitat adscrita al President del Govern, responsable de l’assessorament del mateix en matèria econòmica.

  No es permetrà l’accés a la sala als mitjans de comunicació per indicació del ponent.