Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Següent pàgina  
 • Mediació empresarial: com resoldre els conflictes a l'empresa sense perdre temps ni diners

  Data
  15/11/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

  L’aparició del conflicte és un fet inevitable en les relacions entre persones, entre comunitats, entre col·lectius, entre empreses i en qualsevol interacció humana. Això és natural i no és negatiu. El que cal evitar és que aquests siguin una font de problemes, despeses i pèrdues.

  En aquesta sessió coneixerem què és la mediació empresarial i veurem com és un mètode alternatiu eficaç, ràpid i econòmic per gestionar i resoldre els conflictes en l’àmbit de l’empresa i que ara ja té reconeixement legal per la recentment aprovada Llei 5/2012 de Mediació en assumptes civils i mercantils.

  El format de la sessió està pensat perquè els assistents coneguin la mediació empresarial d’una forma pràctica i participativa, amb un màxim de 25 persones.

  Ponents:

  Càrol Mallo: mediadora i pedagoga. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i mediadora habilitada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

  Josep Solà: mediador i enginyer tècnic industrial. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i postgrau en Mediació.

  Cristóbal Barea: mediador i advocat. Màster en gestió i resolució de conflictes: mediació.

  Tots dos formen part de l'equip de professionals de mass mediadors associats, formats en el camp de la gestió i la resolució de conflictes i específicament en la mediació, amb experiència diversa en el sector públic i privat, tant industrial com de serveis.

 • Quo Vadis Catalunya amb el Sr. Oriol Junqueras

  Data
  08/11/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  Trobada amb el president d'ERC, Sr. Oriol Junqueras  que ens exposarà les propostes de Govern del seu partit de cara a la propera legislatura. L'acte serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot,

  Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic forum@cecot.orgo bé, al telèfon 937361109. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Quo Vadis Catalunya amb el Sr. Pere Navarro

  Data
  07/11/2012
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Seu de la cecot, carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  Trobada amb el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Sr. Pere Navarro que ens exposarà les propostes de Govern del seu partit de cara a la propera legislatura. L'acte serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot,

  Si voleu assistir-hi, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic forum@cecot.orgo bé, al telèfon 937361109. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.