Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • El Nou Codi Duaner de la Unió

  Data
  28/06/2016
  Hora
  16:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Us convidem a la sessió formativa sobre el nou text que regula la tramitació duanera de les exportacions i importacions així com aspectes relacionats amb l'operativa de comerç exterior de les empreses.
  Amb la finalitat de reflectir aquesta nova realitat econòmica i adaptar-se a la nova funció de les autoritats duaneres, entra en vigor aquest nou text normatiu que intenta simplificar significativament els processos i règims duaners.


  Aquesta sessió anirà a càrrec de:
   

  JORDI SOLER ESTATELLA
  Inspector de finances de l'Estat.
  Cap de la Unitat de la Inspecció de Duanes i IIEE especials de Catalunya.
   


  Inscripció gratuïta per a les empreses membres del Club Cecot Internacionalització i Pla Metall.        Inscripció per a no socis : 100 €

 • Estratègies comercials per abordar mercats europeus

  Data
  16/06/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Hem convocat a les empreses del Club Cecot d'Internacionalització per debatre sobre la millor estratègia comercial en aquests mercats i respondre entre tots les següents qüestions:
   

  • És viable una estratègia global per tot el mercat europeu o la diferència d'idioma i cultura ho fa impossible?
  • És econòmicament sostenible abordar país a país?
  • Com ho estan fent a la pràctica les empreses?

   

  Es tracta d'una sessió de treball amb un número reduït d'empresaris per debatre les millors pràctiques i intercanviar experiències entre els assistents al voltant del tema proposat.

  Programa:
  8.30h- Recepció i cafè de benvinguda
  9.00h a 11.00h- Workshop


  El Sr. Pere Ballart, Director General Internacional de l'empresa Fluidra, S.A, serà l'assistent convidat per explicar la seva experiència comercial. 
   
  Des del Club donem suport a la internacionalització de les nostres empreses i propiciem la trobada i intercanvi d'experiènciaentre  empresaris actius en aquest àmbit.
  Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • La inversió xinesa com a oportunitat de creixement

  Data
  25/02/2016
  Hora
  08:45 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Les oportunitats de creixement a través d'inversions procedents de Xina és avui dia una realitat que no podem deixar de conèixer. Saber quines són les prioritats i objectius dels inversor xinesos en el sector industrial és indispensable per intuir la deriva que pot marcar els pròxims anys. També és important saber com executar les oportunitats que aquest potencials inversors poden oferir  a les nostres empreses.
  Per a més informació.

  Comptarem amb el Sr. Marc Borrell, Enginyer Industrial, assessor d’internacionalització i director de Borsup Internacional. Expert coneixedor dels mercats de Xina I Rússia.