Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Aspectes clau per invertir a Colòmbia i Mèxic

  Data
  29/01/2015
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau, 6 de Terrassa

  En aquesta sessió tractarem alguns dels punts que cal tenir en compte en el procés per sortir a créixer a Colòmbia i Mèxic.

  Programa:

   8.30h 

   Recepció i cafè 

   8.45h

   Benvinguda i presentació de l'acte

   8.50h

   Implantació a l'exterior: Colòmbia i Mèxic, aspectes clau a càrrec de la Sra. Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I

   10.00h

   Duanes i aspectes logístics a Mèxic i Colòmbia a càrrec del Sr. Arturo Chávez, director comercial de Tuscor Lloyds, agent duaner

   10.30h

   Oficina de Caixabank a Bogotà i aliança amb Banco Inbursa: Al servei de les empreses amb necessitats Colòmbia i Mèxic a  càrrec del Sr. Ignasi Such, Relationship Manager per a Llatinoamèrica, Divisió Internacional, Caixabank

   10.50h

   Torn obert de paraules

   

 • França a la carta

  Data
  23/01/2015
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot - Sant Pau 6 08221 Terrassa

  França és un mercat madur i exigent i requereix, per part de les empreses quatre elements imprescindibles: professionalitat, serietat, constància i domini de la llengua francesa.

  Tota empresa que vulgui iniciar o potenciar les vendes al mercat francès ha de disposar d'una xarxa adequada de distribuïdors i/o agents comercials, ja que aquests disposen d'una llarga experiència i, per tant, coneixen millor els nostres potencials clients comercials.

 • Alemanya se't resisteix?

  Data
  12/12/2014
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau 6 08221 Terrassa

  El mercat oferix múltiples possibilitats de creixement i la clau per a la PIME catalana és localitzar l'agent comercial i/o distribuïdor que ja disposi d'una cartera de clients i tingui una reputació al mercat que transmeti confiança la nostre client final.

  Dirigit a les empreses que ja exporten però que troben dificultats a l'hora de consolidar les seves vendes al mercat Alemany. Presentació del programa "Alemanya: Alles Klar!"

  Ponent: Júlia Farré, consultora i sòcia a International Team Consulting

  Cas pràctic d'una empresa del programa a càrrec de la Sra. Katja Werno, consultora d'ITC encarregada del mercat alemany)