Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Innovació i cooperació com alternatives de creixement per a les empreses

  Data
  01/02/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Estem vivint un canvi d’època, no una època de canvi. Per això, les empreses tenen que “desaprendre” molts dels criteris que aplicaven i reinventar-se.

  En la conferencia es parlarà de la importància de dos conceptes claus que poden ajudar a les empreses a reinventar-se per assegurar el seu futur.

  Veure la convocatòria.

 • Innovación. 100 consejos para inspirarla y gestionarla

  Data
  22/09/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, c/ Sant Pau, 6 de Terrassa

  Enric Barba aplica la innovació en el seu dia a dia com a directiu en l'àm­bit de l'I+D+i, feina en la qual ha deixat un testimoni ampli i d'èxit. Però l'Enric volia anar més enllà i fer arribar aquest missatge als directius i empresaris que s'enfronten a la necessitat abstracta d'innovar, moltes vegades sense tenir un guió, un full de ruta, o alguna cosa que els permeti portar la teoria de la innovació a la pràctica diària.
   

  Veure la convocatòria.

 • Eines per impulsar la innovació

  Data
  02/06/2011
  Hora
  09:45 h
  Lloc
  Leitat, carrer de la Innovació, 3 de Terrassa

  El Club organitza la 2a Jornada de la Innovació enfocada principalment a veure com la innovació és una eina important per ser competitius, no només en el mercat nacional, sinó també en el mercat internacional.
  S'ha plantejat una sessió pràctica, presentant les subvencions i ajuts que tenim al nostre abast per invertir en innovació i donant a conèixer com els centres tecnològics poden ajudar a les empreses a implementar qualsevol projecte innovador.

  Veure la convocatòria.