Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12

Següent pàgina  
 • El cotxe elèctric és el futur?

  Data
  28/10/2010
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

  Darrerament hi ha un gran impuls mundial per investigar i innovar en la futura fabricació i comercialització de vehicles ecològics, tant vehicles híbrids com vehicles elèctrics, que han de permetre reduir la dependència energètica del petroli, reduir les emissions de CO2 en el sector del transport i afavorir la penetració de les energies renovables.

  En aquest acte comptarem amb la presència del Sr. Santi Castella, responsable del Centre Tècnic de SEAT, que lidera el projecte VERDE; el Sr. Ramon Comellas, president de Circutor, SA, una de les 16 empreses que també participen en el projecte; el Sr. Luis Romeral, professor de la UPC de Terrassa i responsable del Centre Tecnològic CTM, que engloba a 14 centres universitaris i organismes de recerca i que té a càrrec seu la coordinació administrativa, tècnica i científica del projecte VERDE i el Sr. Roger Marcos, cap de l?Àrea d?Estalvi i Eficiència Energètica de la Generalitat.
  Veure la convocatòria

 • Com sortir d'una situació de crisi innovant

  Data
  21/09/2010
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  La situació actual que estem vivint fa que les empreses hagin d’adaptar els seus productes, serveis i tecnologies a las noves realitats del mercat i focalitzar les iniciatives de millora, no només en projectes de reducció de costos i productivitat, sinó en projectes d’innovació.
  Veure la convocatòria.

 • Com pots millorar l'eficiència de la teva empresa: aplicació del mètode Lean

  Data
  06/07/2010
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En aquesta sessió podreu conèixer com aplicar els conceptes Lean Management en els sistemes productius de l’empresa, explicarem com les empreses es poden beneficiar de la implantació d’aquest sistema i quin paper podrien jugar les TIC a l’hora d’aplicar aquests conceptes.
   

  Per això comptarem amb l’experiència de l’empresa Cooper Crouse-Hinds que ens explicarà com ha estat la implantació d’aquest procés i quines millores han obtingut.

  Veure la convocatòria