Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Innovació, una eina pràctica per al creixement del teu negoci

  Data
  12/06/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  Un cop més, des del Club d'Innovació volem incidir en la importància de la innovació per al creixement de les empreses. En aquesta sessió, el ponent ens donarà una lliçó pràctica, fruit de la seva col·laboració amb més de 25 empreses, desenvolupant projectes d'innovació i veurem el que són línies d'èxit per al negoci provinents de la innovació i els trets culturals que acaben diferenciant una empresa innovadora d'una empresa que fa esporàdicament projectes d'innovació.

  Veure la convocatòria.

 • Innovar per créixer: el model d'HP

  Data
  17/04/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En aquesta sessió veurem com la innovació, imprescindible per fer créixer un negoci, ha d’estar present en totes les activitats que l’empresa desenvolupi: des de la R+D de noves tecnologies, passant pel coneixement profund dels clients i del mercat, fins a la participació del talent dels professionals.

  I per explicar-nos com fer-ho, comptarem amb la presència del Sr. Santiago Morera, vicepresident i director general del Negoci Mundial d’Impressores de Gran Format de HP i responsable del centre internacional que la mateixa companyia té a Sant Cugat del Vallès .

  Veure la convocatòria.

 • 7 estratègies de creativitat per a temps líquids

  Data
  01/03/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  En aquesta sessió, el Sr. Franc Ponti, reconegut conferenciant internacional i director del Centre d'Innovació d'EADA, ens explicarà les 7 estratègies per a crear una cultura innovadora.

  Veure la convocatòria.