Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Big Data

  Data
  19/02/2015
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Sant Pau,6 - 08221 Terrassa

  L'augment de la capacitat i accessibilitat de les tecnologies d'emmagatzemament de dades, més l'abaratiment i popularització de les eines per la seva captació, estan comportant la configuració d'un nou escenari en la gestió, que evoluciona quasi més de pressa del que som capaços de comprendre i aprofitar-nos. La situació que s'està provocant és que el conjunt de dades abastables no pari de créixer i, a més a més, d'una forma poc estructurada. Una "tempesta perfecta" per sucumbir en un mar de dades del que extreure poca informació de valor. Alguns han sabut treure-n'hi profit mitjançant l'aplicació d'eines analítiques mentre d'altres encara s'hi plantegen què fer-ne amb tantes. Tot i que es maneguin dades, no és el Business Intelligence.


  Si voleu saber-ne més i extreure les claus de l'èxit, us convoquem a la jornada: " 'Big data' per a 'Big decisions' "

  Per assistir a l'acta, podeu fer la inscripció amb aquest formulari. 

 • El Patent Box i altres eines de finançament de la innovació

  Data
  12/06/2014
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  Leitat Technological Center C. de la Innovació, 2 08225 Terrassa

  El Patent Box i altres eines de finançament de la innovació

  Des del Club d'Innovació i Tecnologia de la Cecot organitzem una sessió sobre el Patent Box i altres eines de finançament de la innovació.   

  El Patent Box és un potent incentiu fiscal que premia la innovació i fomenta  la creació i explotació de patents i nous dissenys, és una fórmula poc coneguda que pot ajudar-vos a finançar el vostre projecte.

  A banda, de tractar aquest tema, també es presentarà Horizonte 2020, un programa que financia projectes d'investigació i innovació de diverses temàtiques en el context europeu. Compta pràcticament amb 80.000 M€ per al període 2014 - 2020.

  Si voleu assistir-hi, cal que feu la reserva a través del mail del Club d'Innovació i Tecnologia, clubinnovatech@cecot.orgo bé trucant al tel. 937361102. les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

  Dijous, 12 de juny

  de 9h a 13h

   

  Leitat Technological Center
  C. de la Innovació, 2
  08225 Terrassa

   

 • Talent i innovació

  Data
  24/04/2014
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, C/ Sant Pau, 6 ? 08221 Terrassa

  Amb aquesta sessió t’ajudarem a resoldre les següents preguntes:

  • És la innovació responsabilitat d’uns pocs?
  • Quin paper ha de jugar el cap en el procés d’innovació?
  • Es pot aconseguir fer innovació sense compromís?
  • Podem mesurar el valor de la innovació?
  • Necessitem nous models organitzatius?

  Per abordar aquestes qüestions comptarem amb la Marion Suffert. La Marion és una experta en gestió de carreres de directius, polítiques d’ocupació i projectes de canvis organitzacionals, també col·labora en diferents escoles de negocis i universitats.

  També comptarem amb un Juan José Planes, és enginyer tècnic i llicenciat en piscologia, actualment és el director general de Konsac i te una àmplia experiencia en la sel·lecció de directius i en la impartició de seminaris sobre lideratge i treball en equip.

  Data: 24 d’Abril de 2014

  Hora:  de 18:30 a 20h

  Lloc: Patronal Cecot, c/ Sant Pau 6, Terrassa

  Si voleu assistir-hi, cal que feu la reserva a través del mail del Club d’Innovació i Tecnologia, clubinnovatech@cecot.org o bé trucant al tel. 937361102. les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’inscripció.