Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Les noves normes ISO 9001 i ISO 14001

  Data
  04/10/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Els sistemes de gestió ens permeten millorar la nostra gestió interna. La seva certificació ens obliga al manteniment i millora continuada, així com ens ofereix una avantatge competitiva davant tercers.

  Ara ha arribat el moment de fer un pas endavant. Les Normes ISO 9001 i 14001 s’acaben de publicar amb un seguit de canvis que ens facilitaran el camí de l’eficiència, la integració de totes elles, fent èmfasi amb el lideratge i determinant entre d’altres els riscos i oportunitats.

  Una oportunitat per a conèixer els canvis, les seves implicacions, els terminis d’adequació i el suport necessari per a l’adaptació o bé la consecució per primer cop d’uns certificats de gestió de reconeixement internacional

 • Visita a Mecalux

  Data
  22/09/2016
  Hora
  10:30 h
  Lloc
  C/ Silici, 91-101 08940, Cornellà Barcelona

  Actualment Mecalux és una empresa basada arreu del món en un sistema d'emmagatzematge que incorpora la darrera tecnologia del mercat.

  El Centre Tecnològic és un showroom de solucions automatitzades d'última generació dins del catàleg de productes de Mecalux, es podrà veure com operen a velocitat real i executen rutines gestionades pel nostre Software de Gestió de Magatzems (SGA) tal com es faria en un magatzem real, a més en aquest centre es realitzen els tests dels nous desenvolupaments de l'àrea de R+D.

  Durant la visita ens acompanyaran:

  Ignasi Mallol - Responsable Comercial de l'Àrea Software.
  Federico Barea -  Responsable de l'Oficina Tècnica Robòtica.

  Es visitarà el Centre Tecnològic i es faran dues presentacions:

  - Solucions automatitzades per a magatzems.
  - Innovació en el Software de Gestió de Magatzems (SGA)

  Adjuntem link per a més informació

 • Jornada BIG DATA

  Data
  14/04/2016
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot Sant Pau, 6 08221 Terrassa

  El Big Data o dades massives és un concepte que fa referència a l'emmagatzematge de grans quantitats de dades i als procediments usats per trobar patrons repetitius dins d'aquestes dades.

  Aquestes dades provenen de diversos entorns com l'Internet de les Coses, que inclouria  les dades recaptades per sensors i dispositius mòbils de tota mena, o per dades generades en entorns com les xarxes socials, entors mèdics o entorns de mobilitat a les ciutats, entre d'altres.

  L'ús del Big Data és molt variat i pot tenir com objectiu millorar la vida de les persones, però en altres casos, extreure informació del seu comportament per fer campanyes de màrqueting adreçades a les seves necessitats.

  PONENTS:

  Josep Rius – Business Development Director de Nexiona.
  Carla Martínez – Barcelona Business Director - Synergic Partners.
  Josep Lluís Larriba-Pey - Director de DAM-UPC. Data Management.

  Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari, les places són limitades  i per rigorós ordre d'inscripció.