Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Innovació de processos: magatzems automàtics com a millora de la productivitat

  Data
  14/04/2011
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Mecalux, carrer Silici, 1, 08940 Cornellà de Llobregat

  Apostar per les noves tecnologies és clau per a les empreses, ja que una bona gestió logística suposa una avantatge dins del mercat cada cop més competitiu, estalviant costos i temps i millorant el servei als clients.
  Per això us proposem la visita a l’empresa Mecalux, companyia puntera en el mercat en sistemes d’emmagatzematge, que ofereix solucions que van des del disseny, la fabricació, la comercialització i la prestació de serveis relacionats amb les prestatgeries metàl·liques, el magatzems automàtics i altres solucions d’emmagatzematge.

  Veure la convocatòria.

 • L'art d'innovar i emprendre

  Data
  11/03/2011
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

  De la mà de Mr. Peter Nicholson, fundador i expresident del Consell d'Acadèmies de Canadà, us convidem a redescobrir les noves oportunitats de negoci a través de la innovació i l'esperit innovador.

  Veure la convocatòria.
   

 • Col·labora amb la Universitat i treu-ne profit per a la teva empresa

  Data
  02/02/2011
  Hora
  10:00 h
  Lloc
  Edifici Gaia - UPC, Terrassa

  Amb l'ànim de promoure la relació entre la universitat i les empreses, el Club us proposa una visita al Campus de la UPC de Terrassa. Aquesta visita permetrà a empresaris, a directius i a qualsevol altra persona que tingui relació amb el món empresarial, conèixer de primera ma la potència de la innovació tecnològica i científica que es realitza en els laboratoris i els centres de recerca d'aquest campus universitari .

  Veure la convocatòria.