Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  21 22 23 24

Següent pàgina  
 • Passat, present i futur de les caixes

  Data
  04/05/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot

  El Club us convida a la conferència "Passat, present i futur de les caixes", a càrrec del Sr. Francesc Cabana, advocat i un dels més reconeguts historiadors i analistes de la nostra economia i autor de nombrosos llibres sobre la història econòmica de Catalunya des del segle XVIII fins a l'actualitat.
   
  Veure la convocatòria.


   

 • La responsabilitat penal de les empreses en la reforma del Codi Penal

  Data
  05/04/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau 6 , de Terrassa

  La Llei orgànica 5/2010 de 22 de juny, que reforma el Codi Penal, i que va entrar en vigor el 24 de desembre de 2010, introdueix per primera vegada la figura de la responsabilitat penal de la persona jurídica. Aquesta Llei també introdueix nous delictes i modifica alguns ja existents en matèria patrimonial, socioeconòmica, laboral, medi ambient, urbanística o contra l’Administració Pública.
  Aquesta reforma planteja la necessitat, per part de les empreses, d’establir mesures de prevenció i detecció de delictes, per tal d’evitar el risc, no només econòmic, sinó també de reputació, ocasionat per una possible imputació delictiva de la companyia.
  En aquest acte coneixerem les principals novetats introduïdes per la reforma del Codi Penal i les importants implicacions que representa per a les empreses, així com les possibles mesures de prevenció que s’han d’aplicar per evitar o disminuir la possible responsabilitat penal de les empreses.
  Veure la convocatòria.

 • La Notificació Electrònica Obligatòria (NEO)

  Data
  19/01/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  A partir del primer de gener de 2011 l’Agència tributària notificarà a les empreses en general, l’obligació de rebre les notificacions i les comunicacions obligatòriament de forma electrònica.

  La implantació del sistema es farà de forma gradual i progressiva, per grups de contribuents. Es començarà per aquells que tinguin més volum de citacions o comunicacions.

  Veure la convocatòria.