Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • Regularització fiscal i delicte penal. Dubtes i darreres reformes.

  Data
  17/07/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  Una de les mesures fiscals més controvertides darrerament és la regularització fiscal prevista en el RDL 12/2012. A hores d'ara encara són molts els dubtes que planegen sobre la seva viabilitat i les seves conseqüències. Assessors, inspectors i la pròpia Administració ho veuen amb òptiques diferents i els dubtes segueixen planant sobre aquesta mesura, la seva opotunitat i la seva fiabilitat técnica. Per resoldre alguns d'aquests dubtes i saber quin és l'estat actual de la qüestió hem plantejat la següent sessió.

 • Vine i informa't de les darreres novetats fiscals

  Data
  24/05/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  Les darreres setmanes estem assistint a un seguit de lleis i projectes de reforma fiscals que suposen i suposaran alguns canvis transcendentals en el marc impositiu pels propers anys.

  Per tal d'aprofundir en les novetats, com es concreta la regularització fiscal, quin futur tindrà el sistema de mòduls, quins canvis es produeixen en la llibertat d’amortització, com han de tributar els administradors, etc, són part dels temes que es tractaran en aquesta sessió de la mà de l'assessor financer i fiscal de la Cecot, Sr. Enric Rius.

  Veure la convocatòria.
  Veure la convocatòria. 

 • Dret de separació dels socis per no repartir dividends

  Data
  10/05/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

  El 2 d’octubre de 2011 va entrar en vigor la reforma de la Llei de Societats de Capital (antiga Llei de Societats Anònimes i Societats de Responsabilitat Limitada). Entre els temes que han causat més controvèrsia hi ha el dret dels socis minoritaris a poder exigir un repartiment de dividends.

  El motiu d’aquesta sessió es conèixer en detall quan i cóm funciona l’exercici d’aquest dret, quines repercussions pot tenir en les relacions entre els socis i com pot afectar a les polítiques financeres de les Societats Mercantils.
   

  Veure la convocatòria.