Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • Els pros i contres del Banc Dolent

  Data
  13/12/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Cecot · C. Sant Pau, 6 · Terrassa

  La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, SA, més coneguda pel seu acrònim, SAREB, és el nom pel qual es coneix el banc dolent que s'ha creat recentment a l'Estat Espanyol.

  L'objectiu del banc dolent és retirar els actius tòxics dels balanços dels bancs. Una iniciativa que ja demanaven els promotors, ja que es considera la pedra angular per al sanejament del sistema bancari espanyol i la reactivació del mercat immobiliari.

  Per abordar aquestes qüestions s'ha organitzat un acte per al dijous 13 de desembre a les 8.30h a la Seu de la Cecot, on disposarem de dos especialistes en aquestes matèries:

  El Sr. Mikel Echavarren, conseller delegat d'IREA, companyia especialitzada en assessorament financer i estratègic amb una gran experiència en el sector immobiliari. En els últims cinc anys IREA ha participat en la reestructuració de més de 20.000 M€ de deute financer.

  El Sr. Pablo Rodríguez-Losada, amb una àmplia experiència en el sector constructor i immobiliari. En els darrers tres anys ha estat el responsable de l'organització de l'àrea immobiliària del Banco Popular i està participant d'una manera molt activa en la identificació de tendències del nou sector immobiliari que s'està refundant actualment.

  Veure la convocatòria.

 • La nova llei antifrau. Un quart de volta més per a les pimes

  Data
  29/11/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot · Sant Pau, 6 · Terrassa

  Recentment s'ha publicat la nova Llei de mesures contra el frau fiscal que incorpora novetats importants que afectaran el dia a dia de les pimes i micropimes.

  La restricció de pagaments en efectiu, la reforma de mòduls limitant la seva aplicació molts aspectes de gestió, faran una mica més complexa l'activitat de les petites empreses.

  Per tal de conèixer amb deteniment quines són les principals reformes, us convidem a aquesta sessió a càrrec de l'assessor financer i fiscal de la Cecot, el Sr. Enric Rius.

  Veure la convocatòria.

 • Trets fonamentals per invertir en borsa

  Data
  30/10/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  Resulta completament erroni pensar que la Borsa és un joc, subjecte únicament a l'atzar. Una incorrecta inversió pot suposar elevades pèrdues, per aquest motiu, la inversió en Borsa d'ha de portar a terme des de la prudència i la responsabilitat, sense deixar-se portar per la intuïció i la rumorologia.

  Per aquest motiu, el Sr. Josep Antoni Iglesias Millan, director de renta variable de la zona de Catalunya Sud de Bankinter, ens oferirà una sessió en ens detallarà entre d'altres qüestions:
   

  1. Fonts d'informació/assessorament.
  2. Com invertir en renta variable, directament en una àrea geogràfica o sector?
  3. Inversió en valors (accions).
  4. Ordres condicionades de compra i de venda.
  5. Operativa a crèdit vs operativa al comptat.

  Veure la convocatòria.