Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • Quan Espanya s'escriu amb E d'endeutament

  Data
  15/03/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, 08221 Terrassa

  En aquesta conferència el professor Josep Maria Gay de Liébana, doctor en Economia Financera i Comptabilitat i reconegut tertulià de ràdio i televisió, ens explicarà, amb el seu peculiar estil, per què l'economia espanyola no avança o quants diners deuen realment les administracions públiques, les empreses i les famílies .

  Veure la convocatòria.

 • Novetats en la presentació de declaracions informatives i novetats en la normativa per al 2012

  Data
  07/02/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Com sabeu, per a l'Agència Tributària la correcta presentació de les declaracions informatives té una gran importància, ja que les dades que s'hi faciliten es fan servir tant per a la prestació d'assistència als contribuents (el cas de l'esborrany, per exemple) com per al control de compliment de les obligacions principals.

  Per això, la Delegació Especial de l'AEAT de Catalunya ens ofereixen, com altres anys, una sessió informativa sobre aquestes declaracions i, en general, sobre novetats normatives.

   
  Veure la convocatòria.

 • Coneix les novetats fiscals per aquest 2012

  Data
  13/01/2012
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  En els darrers mesos s'han produït diferents reformes fiscals que han tingut el seu màxim exponent en el Reial decret llei 20/2011 de 30 de desembre, en el que s’aprova un important paquet de mesures fiscals que tindran una gran incidència ja des de la seva entrada en vigor l'1 de gener.

  Com afecten els canvis de tributació, les retencions aplicables i com cal planificar la seva incidència per a les empreses, són el temes que es tractaran amb deteniment en aquesta sessió de la mà de l'assessor financer i fiscal de la Cecot, Sr. Enric Rius.
   

  Veure la convocatòria.