Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • El concurs mercantil i la situació dels creditors

  Data
  15/02/2013
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  La finalitat del concurs de creditors és que l'empresa sobrevisqui i segueixi en funcionament en tot moment, però en molts casos el desconeixement d'aquest procediment ens genera dubtes de diferents tipologies, com ara:

  • Què implica un concurs de creditors?
  • Quan estic obligat a declarar-me en concurs?
  • Si un client no em paga li puc instar a concurs?
  • Es pot enfocar el concurs inicialment com un conveni de liquidació?

  Amb l'objectiu de resoldre tots aquests dubtes des d'una vessant pràctica, el Club Cecot Financer&Fiscal ha organitzat una sessió amb la participació de dos ponents:
   

  Sr. Eduard Enrech · Degà dels jutjats de Lleida, destinat actualment al Jutjat de primera instància núm. 6 Mercantil de Lleida, guardonat amb el Premi Justícia 2008 i Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

  El Sr. Enrech ens aportarà informació sobre el deure legal de sol·licitar el concurs, quan el concurs és voluntari o necessari, com procedir en cas de ser persona física o persona jurídica, aixecament del concurs, entre d'altres aspectes
  Sr. Pablo Albert · Director del departament processal-concursal de BDO, professor associat de Dret d'Empreses a la Universitat Rey Juan Carlos, compta amb més de 15 anys d'experiència en processos de restructuració i insolvència.

  El Sr. Albert ens parlarà sobre el desdoblament de la fase del conveni i la fase de liquidació, el conveni anticipat, així com la responsabilitat i quota del concurs.

   

 • Coneix les novetats fiscals per aquest 2013

  Data
  07/02/2013
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Edifici Cecot · C. Sant Pau, 6 · 08221 Terrassa

  En el darrer mes de desembre s’han publicat diferents normatives, tant a nivell estatal, com autonòmic, que afecten de forma substancial a la liquidació dels impostos d’aquest exercici. IVA, Patrimoni, etc. són impostos que es veuen modificats de forma transcendent. Per tal de poder analitzar les darreres reformes i com queden configurats els impostos hem preparat la següent sessió informativa de la mà de l'assessor financer i fiscal de la Cecot, el Sr. Enric Rius.

  Veure la convocatòria

 • Radiografia actual del teixit empresarial català

  Data
  22/01/2013
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Cecot | Sant Pau, núm. 6 | 08221 Terrassa (Barcelona)

  Tot i que estem en un moment complicat i hi ha moltes febleses, el teixit empresarial català té també importants fortaleses. En aquesta sessió es farà una diagnosi de les fortaleses i febleses econòmiques i financeres del teixit empresarial, així com dels principals reptes que cal afrontar. També es compartiran propostes per aprofitar les oportunitats, que també n'hi ha.

  Per poder fer aquesta diagnosi comptarem amb la presència del Sr. Oriol Amat, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, president d'ECIF i vicepresident de l'ACCID.

  Durant l'acte també es presentarà la publicació Anàlisi d'Operacions de Crèdit per aquells qui esteu interessats en la seva compra.

  Veure la convocatòria.