Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 • Què aporta l'auditoria a l'empresa?

  Data
  01/12/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  La relació de l’empresa amb els auditors no sempre ha estat bona, en moltes ocasions perquè les expectatives d'uns i d'altres no es corresponen amb el què després obtenen.

  - Què espera l’empresa de l’auditor?

  - Què pot oferir l’auditoria a l’empresa?

  - En aquests moments, l’auditoria és una necessitat?

  - Com han de ser les relacions empresa-auditor ?
   

  Veure la convocatòria.

 • Noves tendències en la reducció de costos

  Data
  15/11/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau 6 de Terrassa

  Al llarg dels últims anys l'anàlisi dels costos de l'empresa ha estat una de les eines crucials per a poder maximitzar la rendibilitat financera, i també per a garantir la supervivència empresarial.

  En aquesta sessió, el Sr. Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la UPF i vicepresident de l'ACCID, ens parlarà com les empreses poden millorar la seva estructura de costos a través d'una millor gestió dels mateixos, oferint una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en reducció de costos, tant des d'una perspectiva professional com des de la perspectiva d'investigació.
   

  Veure la convocatòria.

 • Revisem les darreres reformes fiscals

  Data
  11/10/2011
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Aquests darrers mesos han estat plens de reformes legislatives que han modificat diverses normes fiscals: la reducció de l’IVA en les compres dels habitatges, la modificació dels pagaments fraccionats de les Societats o la reimplantació de l’Impost sobre el Patrimoni, són les més significatives, però no les úniques que s’han publicat.

  En aquesta sessió, el Sr. Enric Rius, economista i assessor financer i fiscal de la Cecot, farà un repàs de totes aquestes noves mesures que ens permeti posar-nos al dia de cara a aquest final d’any.
   

  Veure la convocatòria.