Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8

Següent pàgina  
 • La gestió de les persones, element clau a l'empresa

  Data
  12/05/2017
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Totes les organitzacions tenen la necessitat de gestionar els seus recursos humans amb el propòsit de seleccionar i formar a les persones que l'empresa necessita, proporcionar als treballadors els mitjans necessaris perquè puguin exercir el seu treball i intentar que el treballador satisfaci les seves necessitats. En definitiva l'objectiu és comptar amb els millors professionals a la nostra empresa.

  "Els nostres competidors poden copiar els nostres productes, l'estratègia, la maquinària... el que mai podran copiar són les nostres persones, això és el que ens diferencia i dona valor"

   

  Per tractar aquest tema comptarem amb la presència del  Sr. Jordi Utiel del'empresa VSN,  qui ens explicarà com va sortir la necessitat, com va dissenyar i implementar un pla de RH i quins han sigut els seus beneficis. A més ens acompanyarà la Sra. Núria Montesa,  Project Manager de la consultoria Adecco, qui va orientar i acompanyar en Jordi Utiel en tot aquest procés.

 • Els reptes de la Superintel·ligència artificial

  Data
  07/04/2017
  Hora
  09:00 h
  Lloc
  Circutor, Vial Sant Jordi, s/n de Viladecavalls

  Els reptes de la Superintel·ligènciaArtificial podrien ocasionar un canvi del sistema econòmic i social. Els conflictes d'interessos entre les classes socials podrien estar desfasats, ja que la comptència entre empreses podria empènyer la intel.ligència artificial a reemplaçar les classes altes en els seus rols.
  Per parlar sobre aquest tema comptarem amb el Dr. Salvador Pueyo, que recentment ha publicat un article per a la comunitat científica sobre aquest nou escenari.

  • 8.45 a 9.00h Benvinguda i cafè
  • 9.00 a 9.30h Conferència del Dr. Salvador Pueyo
  • 9.30 a 10.00h Torn obert de preguntes
  • 10.00 a 10.30h Esmorzar/Networking
  • 10.30 a 11.00h Visita a la fàbrica electrònica de Circutor (opcional)

 • Futbol i Negoci

  Data
  30/03/2017
  Hora
  13:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Comptarem amb el Sr. Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol, per parlar de com es gestiona empresarialment un equip històric des del paradigma oriental.