Empreses que menteixen

Empreses que menteixenConvoca
Club Cecot Financer & Fiscal
Data
10/11/2017 - 10/11/2017
Hora
08:30 h - 10:30 h
Lloc
seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

Per prendre decisions de tipus financer, és imprescindible tenir tota la informació financera de les empreses. Però també hi ha moltes decisions en matèria de màrqueting, recursos humans, tecnologia o qualsevol altra dimensió de l'empresa on el coneixement de la situació financera és decisiu. Per això, és bàsic que els comptes siguin fiables, ja que, si no, es poden prendre decisions errònies.

Tanmateix, sovint es produeixen problemes de fiabilitat comptable. El maquillatge comptable, per tant, és una maniobra que preocupa i més quan es repeteix amb freqüència, per això augmenta l'interès per detectar enganys abans que sigui massa tard. Empreses que menteixen descriu i analitza la naturalesa dels maquillatges comptable i les seves motivacions. Així mateix, proposa diverses tècniques per detectar aquestes pràctiques.

Aquesta sessió ens l’oferirà el Sr. Oriol Amat, Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, President de l'ACCID i de la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID).

Tots els assistents a la conferència podreu adquirir el llibre "Empreses que menteixen" a un preu de 18 €.