L'ús de robots a la PIME

L'ús de robots a la PIMEConvoca
Club Cecot d'Innovació i Tecnologia
Data
20/09/2017 - 20/09/2017
Hora
08:30 h - 10:30 h
Lloc
seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

La indústria 4.0 genera tantes necessitats i reptes com dubtes i inquietuds. I dins de totes les disciplines integrades en aquesta era industrial, la robòtica esdevé un element clau alhora de definir nous processos productius. El fet que les PIMEs, independentment del sector en el que es trobin, siguin capaces d’adoptar l’ús de robots en els seus processos, en condicionarà la seva competitivitat present i futura.

El Club Cecot d’Innovació i Tecnologia ha considerat oportú acostar l’àmbit tecnològic de la robòtica col·laborativa a la realitat empresarial de les PIMEs i per aquest motiu organitza una sessió temàtica amb exposicions de casos reals i amb l’oportunitat de poder operar amb robots de forma presencial.

 

PROGRAMA

08:30 Recepció dels assistents amb un cafè de benvinguda.


08:45 Presentació de la jornada i ponència sobre robòtica, a càrrec del Sr. Sergi Artigas, Director d’Estratègia en Innovació del Centre Tecnològic Leitat i membre de la Junta del Club Cecot Innovació i Tecnologia.

09:00 La Robòtica i les PIMEs, un impuls cap a la competitivitat local, a càrrec del Sr. Jordi Pelegrí, Sales Development Manager a Universal Robots.


09:30 El fabricant i el seu distribuïdor comparteixen la seva experiència amb la robòtica col·laborativa, a càrrec del Sr. Joan Teixidor, Area Manager d’Especialitats Vira i del Sr. Jorge Ruitiña, Director de Desenvolupament de Negoci de Vicosystems.

10:00 Debat, conclusions i experiència presencial amb robots.