Mediació empresarial: com resoldre els conflictes a l'empresa sense perdre temps ni diners

Mediació empresarial: com resoldre els conflictes a l'empresa sense perdre temps ni dinersConvoca
Fòrum Cecot
Data
15/11/2012 - 15/11/2012
Hora
18:30 h - 20:30 h
Lloc
Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

L’aparició del conflicte és un fet inevitable en les relacions entre persones, entre comunitats, entre col·lectius, entre empreses i en qualsevol interacció humana. Això és natural i no és negatiu. El que cal evitar és que aquests siguin una font de problemes, despeses i pèrdues.

En aquesta sessió coneixerem què és la mediació empresarial i veurem com és un mètode alternatiu eficaç, ràpid i econòmic per gestionar i resoldre els conflictes en l’àmbit de l’empresa i que ara ja té reconeixement legal per la recentment aprovada Llei 5/2012 de Mediació en assumptes civils i mercantils.

El format de la sessió està pensat perquè els assistents coneguin la mediació empresarial d’una forma pràctica i participativa, amb un màxim de 25 persones.

Ponents:

Càrol Mallo: mediadora i pedagoga. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i mediadora habilitada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Josep Solà: mediador i enginyer tècnic industrial. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i postgrau en Mediació.

Cristóbal Barea: mediador i advocat. Màster en gestió i resolució de conflictes: mediació.

Tots dos formen part de l'equip de professionals de mass mediadors associats, formats en el camp de la gestió i la resolució de conflictes i específicament en la mediació, amb experiència diversa en el sector públic i privat, tant industrial com de serveis.